30 DAY BLOG CHALLENGE: 16# MIJN MOOISTE VAKANTIE

Samen met mijn vriend ben ik al op heel wat prachtige vakanties geweest. Ik kan dan ook echt niet zeggen wat nou onze mooiste vakantie was, daarom vertel ik je liever wat de mooiste momenten van onze laatste vakanties waren!

SCHOTLAND

In 2015 hebben we een prachtige treinrondreis gemaakt door Schotland. Van de prachtige oude steden tot aan de (bijna) onbewoonde Highlands! Mijn favoriete deel van deze reis was toch wel Edinburgh, een geweldig oude stad met een heel mooi oud centrum. Daar hebben we ook nog afgesproken met een vriendin die we een jaar eerder in Parijs hadden leren kennen. Een van de beste dagen van de vakantie!

BARCELONA

In het voorjaar zijn we met vrienden een weekje naar Barcelona gegaan, de ene dag deden we leuke dingen samen, de andere dag gingen we er met z’n 2en op uit. De eerste dag dat we alleen waren was de bijzonderste dag van de vakantie, toen we in de prachtige botanische tuinen stond ging mijn vriend op z’n knieën en vroeg me ten huwelijk! Ik heb natuurlijk “ja!” gezegd, of eigenlijk meer gegild haha.

AMERIKA

Een paar weken terug hebben we een rondreis van 3 weken door Amerika gedaan. Van de oost- naar de westkust rijden met onze gehuurde RV (camper), wat een onwijs gaaf avontuur was dat! We hebben heel veel toffe steden bezocht, maar zijn ook de natuur in geweest zoals naar de Grand Canyon. Een van de leukste stops was toch wel Las Vegas, een en al lichtjes en muziek! Overal zijn drankjes verkrijgbaar, alles is 24/7 open en het is er zo gaaf. Elk hotel en casino heeft zijn eigen thema, van steden zoals Parijs en Venetië, tot complete “speelgoed” kastelen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s