Review: JUIZSY, HET NIEUWE KINDERSAPJE VAN JUIZ~S

on

Al eerder deed ik de All Day detox sapkuur van Juiz~s waar ik een blog over schreef. En nu mocht ik de nieuwe Juiz~s kindersapjes “Juizsy” proberen! Benieuwd wat dat precies is en wat ik er van vond? Lees dan verder.

Toen ik de vraag kreeg of ik de nieuwe kindersapjes van Juiz~s wilde testen, was dat geen moeilijke vraag. Ik heb dan geen kinderen, maar gezonde sapjes zijn altijd welkom! Zeker met de herfst en winter voor de deur.

In de zomer is het altijd makkelijker om genoeg fruit en groenten binnen te krijgen. Lekkere salades, groenten op de barbecue en als toetje lekker meloen, ananas of aardbeien. Maar in de herfst en de winter wil dat er nog wel eens bij inschieten. Daarom is Juiz~s zo ideaal. Hun Cold Pressed sapjes bevatten super veel vitamines, mineralen en enzymen uit vers fruit en groenten en helemaal niks anders.

fallandlove-juizs-kindersapjes-fruit-groenten

Naast de verschillende sapkuren en losse sapjes van Juiz~s is er sinds kort ook een kindersapje genaamd “Juizsy“. Dit sapje is samen met kinderen van een basisschool in Den Haag gemaakt, door kids voor kids dus. Hartstikke tof! Zelfs de wikkel van het flesje past helemaal bij de doelgroep met een leuke tekening.

De Juizsy sapjes bevatten meer fruit dan de “gewone” volwassen sapjes van Juiz~s en ietsje minder groenten. Hierdoor is de smaak een stuk zoeter, perfect voor kinderen dus. Het zijn kleine flesjes die ideaal zijn om bijvoorbeeld mee te geven naar school.

De sapjes zijn roodroze van kleur, dit komt door de bietjes, maar in tegenstelling tot de volwassensapjes van Juiz~s, proef je de bietjes in de kindersapjes bijna niet! Wat vooral overheerst is de smaak van ananas en mandarijn, lekker fris en er zit ook wortel en limoen in. De sapjes zijn echt erg lekker en met een fleurig rietje erin is het helemaal een feest.

fallandlove-juizs-gezonde-kindersapjes

Door deze sapjes van Juiz~s krijgen je kids makkelijk een gezonde hoeveelheid vitamines, mineralen en enzymen binnen en we weten allemaal dat dat extra belangrijk is in de koude maanden. Ik zou deze sapjes zeker aanraden en niet alleen voor kinderen, ook als je zelf als volwassenen wat extra’s binnen wilt krijgen zijn deze sapjes van Juiz~s echt een aanrader.

Als je nog vragen hebt kun je hier natuurlijk voor terecht op de website van Juiz~s: www.juizs.nl of stel je vragen op social media. Volg Juiz~s op Instagram.com/juizscoldpressed en op Facebook.com/juizscoldpressed voor de laatste nieuwtjes.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s