Shop tip: SILICONE TELEFOONHOESJES

on

Vandaag heb ik voor jullie een toffe selectie siliconen telefoonhoesjes bij elkaar gezocht, voor erg leuke prijsjes. Ik ben de eerste om toe te geven dat siliconen hoedjes niet altijd even handig zijn, maar ze zijn zo leuk dat je het ze wel vergeeft!

Ja, ze zijn groot en dik en best een beetje onhandig. Maar ze zijn ontzettend leuk en beschermen je telefoon beter dan elk ander hoesje: siliconen telefoonhoesjes! Zelf ben ik er al een tijdje van overtuigd dat siliconen hoesjes de enige smartphonehoesjes voor mij zijn. Mijn telefoon valt regelmatig en waar hardcase hoesjes nog wel eens willen breken of scheuren, gebeurt dat bij zachte, siliconen telefoonhoesjes gewoon niet.

Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in de leukste modellen! Sommigen zijn misschien wel erg onpraktisch, maar er zijn er ook genoeg bij die heel handzaam zijn. En aangezien mijn telefoon sowieso al te groot is voor de zakjes die in vrouwenbroeken moeten doorgaan voor broekzakken, maakt het niet uit als mijn hoesje daar nog een paar millimeter aan toevoegt.


FOOD

Ben jij een echte food-lover? Dan zijn er onwijs veel leuke hoesjes voor jou verkrijgbaar. Of je nu houdt van koffie, ijs of hamburgers.

 


NERD

Ook in wat nerderige thema’s zijn er genoeg leuke hoesjes te vinden, zoals bijvoorbeeld Disney of superhelden.

siliconen-telefoonhoesje-winne-de-pooh-tijgertje-falllove-blog-1024x1024siliconen-telefoonhoesje-transformers-falllove-blogsiliconen-telefoonhoesje-toystory-falllove-blog-1024x1024siliconen-telefoonhoesje-totoro-falllove-blogsiliconen-telefoonhoesje-darth-vader-star-wars-falllove-blogsiliconen-telefoonhoesje-baymax-falllove-blogsiliconen-telefoonhoesje-alice-in-wonderland-chersire-falllove-blog-1024x1024

 


CUTE

Ben je meer van de schattige vormgeving? Ook dan kun je je hart ophalen. Lieve kleurtjes, grappige designs en leuke teksten.

Jammer genoeg zijn niet alle hoesjes voor alle telefoons beschikbaar, met een iPhone heb je de ruimste keuze. Maar ook voor Samsungs, Huawei’s en andere smartphone merken zijn er echt wel leuke telefoonhoesjes te vinden. Er zijn natuurlijk nog veel meer toffe hoesjes, te veel om op te noemen!

Al deze hoesjes komen van eBay, als je ze bestelt, moet je dus iets langer wachten op je bestelling dan wanneer je het in Nederland zou bestellen. Maar de hoesjes zijn stuk voor stuk super goedkoop, dus dat is het zeker waard!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s