About

Hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn nieuwe blog “Fall & Love”. Op mijn blog zal ik over van alles uit mijn leven gaan schrijven. Ik ben een 26-jarige grafisch vormgeefster uit Breda, ik werk 32 uur per week als designer voor een groot woonwarenhuis en daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf. Mijn appartement deel ik met mijn vriend en 2 schatten van konijnen. Naast mijn werk ben ik veel te vinden op Pinterest om inspiratie op te doen voor creatieve projecten of nieuwe looks, of sta ik in de keuken om heerlijke baksels te maken!

FALL & LOVE
Fall & Love staat natuurlijk voor Herfst & Liefde. Ik hou van de herfst, het is mijn favoriete seizoen! Love staat voor mijn liefde voor mooie dingen, van kleding tot gebruiksvoorwerpen en accessoires. Daarnaast kan Fall & Love ook uitgesproken worden als Fall in love. En dat doe ik vaak! Ik leef mijn leven in thema’s, ik word steeds verliefd op een nieuwe stijl, een nieuwe kleur of een nieuw seizoen. En als laatste staat Fall & Love voor “vallen” en “leuk vinden”, omdat ik veel reviews wil gaan schrijven over diverse onderwerpen en deze kunnen natuurlijk leuk zijn of niet.

Op mijn blog ga je daar dan ook alles over lezen, van lekkere recepten tot leuke beauty tips en handige creatieve DIY’s!

Hier ben ik op dit moment verliefd op:
☆ Pastelkleuren
☆ Eenhoorns
☆ Kristallen
☆ Super gezond eten

This is an example of an about page. Unlike posts, pages are better suited for more timeless content that you want to be easily accessible, like your About or Contact information. Click the Edit link to make changes to this page or add another page.